söndag 16 oktober 2016

1.2 Killjakt i stan

Gabriella går på jakt efter första blivande pappa. När hon precis har flyttat in kommer det tre grannar på besök. En av grannarna är killen Travis. Gabriella börjar direkt att försöka lära känna honom och flirta. Men han visar sig vara svårflörtad trots att han är singel. Hmm, hon får försöka en annan dag.



Dagen efter tar hon nya tag och efter en koll runt i kvarteret utan någon lycka efter en kille åker hon till stadens bibliotek. Kanske hon kan hitta någon söt liten boknörd där? Men trots att både Björn och Mortimer sitter där och pysslar med sitt går det lite trögt. Men hon fick en bra kontakt med Björn över ett parti schack så kanske att hon kan bjuda hem honom någon dag för att ta deras relation till nästa nivå.




Efter att ha fyllt på med energi hemma ger hon sig ut på kvällen. Denna gången åker hon till gymmet. Först är det tomt - inte en enda människa. När Gabriella tänker ge upp och åka hem igen dyker den ena killen efter den andra upp. Hon säger genast hej till alla tre - kan vara bra i framtiden. Men två av dem ger upp rätt snabbt. Men Paolo stannar kvar och Gabriella får en mycket bra kontakt direkt med honom. Han ska jag ha, tänker hon för sig själv.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar