onsdag 19 oktober 2016

1.8 En dejt med Marcus

Nu när Gabriella inte var gravid längre så var det dags att söka efter nästa man. Hon kollade igenom sin adressbok och hittade Marcus - en av killarna från den där kvällen utanför gymmet, då hon även träffade Paolo. Han verkade väldigt trevlig så hon ringde honom direkt. Marcus ville gärna komma över. De pratade om allt mellan himmel och jord och trivdes bra i varandras sällskap. Hans egenskaper är pliktotrogen, bro-sim och aktiv. Det tog inte lång tid förrän de började flörta och säga fina saker till varandra.


Medan Gabriella och Marcus flörtar och gullar med varandra upptäcker Gabriella att Travis står utanför dörren. Inget bra tillfälle, tänker Gabriella. Han kanske blir sur om han ser mig och Marcus tillsammans. Äsch, jag får prata med honom senare, tänker hon vidare och fokuserar bara på Marcus.


Första kyssen händer i hallen. Hans läppar är så mjuka hinner Gabriella tänka innan det magiska ögonblicket är slut. Men han ger henne ytterligare en kyss så hon får njuta lite till.Träffen med Marcus slutar i Gabriellas säng. De har en härlig stund tillsammans och kuddarna flyger omkring. Gabriella skänker en tanke till högre makter och hoppas på att det blir en bebis även denna gången.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar